CAMPANIA DE INFORMARE ȘI ÎNVĂȚARE „NU PLAGIATULUI!”, sesiunea a 2-a

Total 35 vizualizări

La data de 6 mai 2022, Biblioteca Științifică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Centrul Biblioteconomic Departamental a participat  la a 2-a sesiune de instruire online în cadrul CAMPANIEI DE INFORMARE ȘI ÎNVĂȚARE „NU PLAGIATULUI!”, lansată de Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova în cadrul proiectului „Dezvoltarea Capacităților Organizațiilor Societății Civile”, implementat de ERIM în Moldova – IREX Europe și finanțat de Uniunea Europeană.

În cadrul activității au participat 77 de tineri / tinere și bibliotecari din 5 instituții de învățământ din raioanele Leova și Ialoveni.

Instituții de învățământ din r. Leova:  L. T. „M. Eminescu”, Leova; L. T. „C. Spătaru”, Leova;  L. T. „L. Blaga”, Iargara.

Instituții de învățământ din r. Ialoveni: L. T. ”A. Vartic”, Ialoveni; L. T. „I. Pelivan”, Rezeni.

Formator: Ecaterina Scherlet, vicepreședinte al Consiliului ABRM, director al Bibliotecii Științifice a UPS „Ion Creangă”.

Mulțumiri cordiale Direcțiilor Generale Învățământ Leova și  Ialoveni, doamnelor Svetlana Olaru și Nina Mîra, elevilor și bibliotecarilor pentru participare și implicare.

You may also like...