STATISTICĂ ȘI EVALUARE A ACTIVITĂȚII DE BIBLIOTECĂ: ANALIZA, SINTEZA ȘI VALORIFICAREA DATELOR STATISTICE. Seminar profesional pentru specialiști responsabili de activitatea bibliotecilor școlare (on-line)

Astăzi, 25 februarie 2022, Biblioteca Științifică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”, Centrul Biblioteconomic Departamental pentru bibliotecile școlare din zona Centru, Sud și mun. Chișinău a desfășurat seminarul profesional Statistică și evaluare a activității de bibliotecă: analiza, sinteza și valorificarea datelor statistice.

La seminar au fost prezentate datele statistice acumulate în urma  realizării „Cercetării statistice anuale № 6-c – Activitatea bibliotecilor 2021” de către bibliotecile școlare din fiecare raion. Analiza detaliată și comparativă a datelor statistice pe ultimii 3 ani a permis să stabilim dinamica creșterii sau reducerii unor indicatori statistici în activitatea bibliotecilor școlare, să identificăm problemele întâlnite de bibliotecile școlare.

La seminar au participat specialişti responsabili de activitatea bibliotecilor şcolare din OLSDÎ din mun. Chișinău, raioanele: Anenii Noi, Basarabeasca, Cimișlia, Cahul, Hâncești, Nisporeni, Călăraș, Cantemir, Leova, Criuleni, Orhei, Ștefan Vodă, Ialoveni, Taraclia, Dubăsari, UTAG.

You may also like...