Dragoste fără sfârșit

Biblioteca Științifică a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”  în parteneriat  cu Facultatea Filologie, Catedra de Limbă și comunicare a desfășurat Masa rotundă  „Dragoste fără sfârşit” în incinta Imprumutului de Beletristică a Bibliotecii Ştiinţifice, pe data de 15 februarie 2019.    

Scopul principal a acestei activităţi a fost  educarea tinerilor prin lectură, promovarea talentului prin creaţie proprie.  Evenimentul a debutat cu mesaj de salut din partea bibliotecarilor şi prezentarea  expoziției  de carte cu genericul “О любви…”

Studenţii de la facultate, au pregătit un recital de poezie despre dragoste în limbile română, rusă, bulgară, găgăuză, engleză, germană. Este necesar de menţionat faptul că, un adevărat succes au avut versurile din creaţii proprii prezentate în limba găgăuză. Numărul impunător de participanți  a dat  dovadă faptului, că studenţii  au fost  receptivi, creativi şi dornici de carte și comunicare.

Bibliotecarii şi profesorii  au fost impresionați de  conținutul comunicărilor și prezentărilor la temăAcest eveniment s-a transformat într-un dialog intercultural şi s-a încheiat cu o surpriză. Fiecărui participant i s-a înmânat o inimioară, confecționată de bibliotecari cu cuvinte frumoase de dragoste.

Evenimentul a fost ghidat de cadrele didactice Nadejda Damian, Liubovi Colesnic, Lilia Gălușcă, Iulia Bobrova, Elena Țâmbaliuc.

You may also like...